închide
Handbal InternLiga Națională

Autostrada când e gata?! O echipă din prima ligă a înnoptat în nămeți din cauza drumului blocat

În timp ce se întorceau de la Galați, unde au câștigat cu 23-18 meciul cu Danubius, sportivele de la HC Zalău au avut parte de momente pe care vor să le uite cât mai repede

Conform sportulsalajean.ro, autocarul în care se aflau sportivele a rămas în apropierea localității Timișul de Sus, județul Brașov, după ce trei mașini de mare tonaj, printre care o cisternă, au derapat. Motivul, drumul nedeszăpezit!

Antrenorul Gheorghe Tadici a reacționat pentru sursa citată după ce echipa sălăjeană a stat acolo nu mai puțin de 8 ore, într-o coloană care a măsurat peste 10 kilometri.

“Sunt foarte supărat pentru faptul că autoritățile nu au putut deszăpezi drumurile. Din noiembrie până în martie, ele trebuie să deszăpezească drumurile, nu să ningă trei zile şi să-i ia prin surprindere. Am avut noroc că am avut combustibil şi am putut înnopta cu motorul pornit”, a spus Tadici pentru Sportul Sălăjean.

Peste mai puțin de 3 zile, HC Zalău are un meci extrem de important în Cupa EHF, în Cehia, împotriva celor de la Banik Most.

Foto: Libertatea.ro / arhivă

Tags : accidentdanubius galatigheorghe tadiciHC Zalau
Adrian Stoica

Autor Adrian Stoica

Am jucat handbal 8 ani și în 2015 cineva mi-a dat o legitimație de presă. Se pare că mi-am luat-o cap și, cu ajutorul prietenilor, am pus pe picioare acest site. Studii în jurnalism n-am. Când mă prefăceam că mă duc la facultate o făceam la Poli, secția germană. Pasiunea pentru jurnalism am avut-o însă de mic. Cred că am învățat să citesc, doar ca să pot citi ziarele.

Adaugă un răspuns