închide
Fără categorieLiga Națională

Tătar şi Tomescu revin în tricoul Coronei după Campionatul Mondial. Programul echipei în decembrie

Corona Braşov va juca joi (de la 17.00) şi vineri (de la ora 10.30) două meciuri amicale la Braşov, în compania formaţiei CSM Roman.

 „Sunt primele două jocuri amicale după o perioadă în care ne-am axat mai mult pe pregătirea fizică, şi sper să putem folosi toate jucătoarele pe care le vom avea la dispoziţie, pentru că s-au întors şi fetele de la lot, mai repede decât ne aşteptatm, au revenit şi cele de la tineret. Va lipsi, cel mai probabil doar Eliza, care are o problemă medicală la genunchi, şi va fi menajată”, a spus tehnicianul. 

Antrenorul Coronei a mai adăugat că le va cere fetelor să alerge cât mai mult în cele două partide, pentru a fi pregătite cât mai bine de perioada care va urma. „Vom încerca  să alergăm cât mai mult, să terminăm cu toate fetele sănătoase şi vom încerca să pregătim cât mai bine perioada următoare în care vor urma meciuri amicale puternice, în Ungaria, acolo unde vom întâlni echipe care au în componenţă  mai multe jucătoare care au fost la Mondiale. Aşteptăm să treacă sărbătorile şi să ne pregătim şi să reintrăm în atmosfera meciurilor oficiale”. 

Pe 19 decembrie, jucătoarele lui Buceschi se vor deplasa spre Cluj, pentru un meci cu Universitatea, urmând ca pe 21-22 decembrie să se deplaseze în Ungaria pentru a juca în 21 decembrie cu Fehervar şi pe 22 decembrie cu Budaors. În 28-29 decembrie, Corona va participa la un turneu amical la Baia Mare, alături de Minaur Baia Mare, Universitatea Cluj şi CSM Bistriţa.

Adaugă un răspuns