închide
Campionatul European

ZIUA 10 Germania se luptă cu Spania pentru locul 2 » Danemarca e foarte aproape să câștige grupa II principală 

Germania-Danemarca 25-26 (9-8)

Tabela a făcut economie de pixeli în prima repriză a confruntării; în dreptul fiecărei echipe era trecută o singură cifră. S-a marcat foarte puțin. După pauză însă, meciul a devenit mai dinamic. Danemarca conducea cu 3 goluri când mai erau 10 minute până la  final. Germania mai reușise câteva reveniri spectaculoase în finalurile de meci. Și în acesta s-a apropiat la doar un gol, dar nu a mai avut timp și pentru cel egalizator. 

Macedonia-Spania 20-31  (15-6)

Macedonia nu a fost un obstacol pentru iberici. în cursa către semifinale. Spania a condus pe toate durata întâlnirii, stabilind un avans maxim de 13 goluri. 

Spania și Germania sunt la egalitate de puncte (4), însă Spania are un meci mai puțin disputat. Ibericii vor juca și contra Sloveniei, pe lângă meciul direct contra Germaniei. Cele două echipe au jucat finala în 2016, câștig de cauză având Germania, 24-17. 

Danemarca mai are doar un meci cu Macedonia. 

Sursa foto: Captură Youtube

Tags : danemarcaeuro 2018germaniaSpaniaziua 10
Adrian Stoica

Autor Adrian Stoica

Am jucat handbal 8 ani și în 2015 cineva mi-a dat o legitimație de presă. Se pare că mi-am luat-o cap și, cu ajutorul prietenilor, am pus pe picioare acest site. Studii în jurnalism n-am. Când mă prefăceam că mă duc la facultate o făceam la Poli, secția germană. Pasiunea pentru jurnalism am avut-o însă de mic. Cred că am învățat să citesc, doar ca să pot citi ziarele.

Adaugă un răspuns