închide
Campionatul European

ZIUA 6 Ungaria și Muntenegru părăsesc competiția » Componența și situația din grupele principale

Grupa C

Cehia-Ungaria 33-27 (15-11)

Cehia a reușit al doilea rezultat mare câștigând categoric în fața Ungariei. După un început mai hotărât al maghiarilor, Cehia a preluat conducerea și nu a mai pierdut-o până la finalul partidei. Diferența de 6 goluri, care a rămas pe tabelă la finalul jocului, e și cea mai mare dintre cele două echipe.

Spania-Danemarca 22-25 (13-14)

Nordicii erau obligați să se impună în fața vicecampioanei europene. Danemarca a condus din primul până în ultimul minut. Cea mai mare diferență dintre cele două echipe a fost de 4 puncte.

Grupa D

Germania-Macedonia 25-25 (12-11)

Germania și Macedonia și-au disputat primul loc al grupei D. Campioana europeană e la al doilea egal consescutiv al turneului.

Muntenegru-Slovenia 19-28  (13-14)

Prima repriză a fost echilibrată. Slovenia a reușit o singură dată un avans de 2 goluri, 8-6, în restul timpului fiecare echipă a condus, pe rând, cu câte un gol. Slovenii s-au descătușat pe final și, la fel ca în meciul Cehia-Ungaria, avansul maxim dintre cele două tabere s-a stabilit la final.

(c) EHF

Grupele principale

 

(c) http://cro2018.ehf-euro.com/

 

Sursa foto: 24.p3k.hu

Tags : euro2018grupa principalaziua 6
Adrian Stoica

Autor Adrian Stoica

Am jucat handbal 8 ani și în 2015 cineva mi-a dat o legitimație de presă. Se pare că mi-am luat-o cap și, cu ajutorul prietenilor, am pus pe picioare acest site. Studii în jurnalism n-am. Când mă prefăceam că mă duc la facultate o făceam la Poli, secția germană. Pasiunea pentru jurnalism am avut-o însă de mic. Cred că am învățat să citesc, doar ca să pot citi ziarele.

Adaugă un răspuns